17 May 2011

Cinta?Rindu?Sayang?Kasih?Love?

Hope bekas2 kekasihku dapat membacanya..

Cinta???Kasih???Sayang???
Apa itu?...haha..tujuan aku post benda nih pasal...pasal...pasal aku serik...
Serik for what??yeah,serik fall in love..yer,aku mempunyai tabiat yang x reti nak menghargai wanita..
Suker mengongkong wanita..YEAH THATS ME!!!and one more thing,aku nih Hot n Spicy!!i mean,aku nih panas baran..hurm,hasil dari penyelidikkan rakan2 ku..,tapi itu semua dulu meyhhh....sepanjang aku bercinta,aku kenal dengan ramai orang...ramai wanita...macam2 jenis perangai...ade yang buatkan aku happy..ade yang watkan aku sedih..biasa lah,cinta monyet...cerita macam aku nih kapel ngan ramai gurls kan..hehehe...disini aku akan jujur siapa gurl2 yang pernah bertakhta di hatiku...

1.    Noor Afiza (cinta sms dari Perlis)
2.   Anis Suzaini (cinta Bangi yg x pernah ketemu)
3.   Iva Nazatul Durrah (Tingkatan 1)
4.   Nur Izni (a lil bit tomboi..)
5.   Nabila Shafika (hurm..kecil2 comel orgnyer)
6.   Nur Amirah Izzati (jumpe di Kem Before PMR)
7.  Amalina (jarak umur yg jauh)
8.  Mahirah (3 hari sahaja bercinta?)
9.  Nor Aiza (the most social gurl from convent)
10. Nur Atiqah (classmate yg comel)
11.  Siti Ijazati (hurm,atlet selangor tuhhh)
12 . Nabilah Hassan (terlalu banyak kenangan)
13. Syahirah Hasan (pertemuan di Mcd..)
14.Yean Nee Loo (yeah,she's chineese)
15.Hanim Mazlina (tiba2 terjatuh cinta)
16.Nur Shamira (kuala kangsar mari)
17.   Hizra Fazlia (matriks terlalu pandai drpd poli)
18. Nor Masitah (too much carring)

     AM I PLAYBOY???PENCINTA WANITA???GILA PEREMPUAN??  
      Hahahaha..Actually,dalam ramai2 gurl kat dalam senarai nih,x ade satu pun yang aku jujur dalam hubungan “cinta MONYET” ni...thats why aku ditempuh macam2 dugaan sepanjang percintaan aku..and skarang,aku ingin mulakan hidup baru..aku bukan x nak bercinta,tapi....mase x sesuai lagi..dengan umur aku yang masih muda...aku seronok berkawan dengan semua orang..walaupun hakikatnya aku masih menuggu salah seorang EX aku..yang dalam senarai tu lah..x boleh la nak mention kat sini..rase2nyer ramai org tahu kot..ahaks..x per lah..dier pon dah berjaya kan..not this point aku post benda nih..aku Cuma nak mintak maaf kat semua gurl2 yang tersenarai tuh..kalau diorang semua nak cakap aku ni laki jahat ker ape ker,aku x kesah..at least aku berani untuk tonjolkan diri aku untuk mintak maaf..kalau nak pergi kat sorang2 untuk mintak maaf memang aku x mampu..aku x nak sesiape berdendam dengan aku lagi..aku hidup happy tanpa musuh..aku x halang sesiapa pon nak berkawan ngan aku..aku tidak lah memilih kawan..even “penagih dadah...perogol..perompak...” aku rela jadikan mereka ni kawan..sebab prinsip aku...aku BERCAMPUR!!bukan BERGAUL...umpama kunyit campur ngan tepung..nampak beza x??cuba kalau kita gaulkan kunyit ngan tepung..x dapat bezakan rite??huhu..aku bukan tuduh ex gelpren aku perompak,perogol..(ade ke perogol dari kaum hawa??)..haha...aku sudi jer berkawan ngan semua ex2 aku..tp kalau diorang yg x nak berkawan ngan aku,its okayh..hak masing2..Cuma aku minx tolong jgn la nak benci2 aku..meluat ngan aku ker..just ignore me keyh..kalau x puas hati ape2 kite slow talk..dont worry..aku bukan amar syaufi yang dulu..i try to be a new person..aku cume x nak ade musuh..kepada pembaca2 blog aku nih,kalau kaw orang nak kata ape2 pasal cerita ni suke hati korang lah..niat aku bukan nak show off yang aku pernah bercinta ngan ramai wanita nih..
Yer,aku tahu aku nih bukan la hensem mane pon..maybe wanita2 ni tertarik ngan aku disebabkan kata2 manis aku kot..yeah,laki kan suke janji manis..hurm...Niat aku satu jer..kebanyakan musuh2 aku skarang semua dr ex2 aku..so,aku nak jernihkan keadaan..aku taw aku ni bukan nyer baik mane..hurm..disini terdapat beberape pengajaran yang aku nak selitkan disini..


1.       First,jujurlah dalam percintaan..x molah penipuan2 ni..
2.       Hargailah pasangan korang selagi diorang menghargai korang...
3.       Yang x pernah bercinta,kalau umur masih muda...kejar je la dulu cita2..
4.       X payahlah pilih berlainan agama sekiranya korang x mampu nak bawa dia ke agama kita..
5.       JANGAN HANYUT DALAM PERCINTAAN DENGAN GODAAN SYAITAN N NAFSU HAMPA!!!!!~INI BAHAYA~
6.       Cintalah yang Maha Mencintai...


Akhir kata dari aku..aku ingin wakilkan bekas-bekas kekasih aku...
ingin menyampaikan lagu nih untuk aku sendiri..
Aku tahu diantara mereka,ade yang dah ade kekasih baru...dah bahagia..dah berjaya..
I’m happy if mereka semua happy..
Aku anggap Lagu nih hadiah dari Mereka untuk aku..


TERIMALAH..


PUTUS by MELDA AHMAD


  

Aku duduk sendirian di kamarku
Menangis kesepian kerna mu
Kau tinggalkan aku
Kau cari yang lain
Tergamakmu merobek hatiku
Tapi setelah kau pergi aku
Mendapat lebih baik darimu
Dia hargai aku dia sayangi aku
Lebih daripada mu
Aku ingin kau tahu betapa ku gembira
Tidak lagi bersama mu
Namun pastinya nanti kau akan Sedari.
Yg kau perlu cintaku


14 comments:

hannanmustaffa said...

best ! haha

aqmalazmi said...

3hari bercinta??
hahahahahha
k fine nak gelak bolh??
heeeeee

amarsyaufi said...

hehehehehehehe

aten fadzil :) said...

kahkahkah ! buaya tembage siot ! no need to worry laa . perempuanperempuan tu mesti bule maafkan kau punye. haha

amarsyaufi said...

buaya comel sudehhhh..hahaha...
hurm,hope sesangat la diorang maafkan aku...

Syamim Merzuki said...

owh..

mElina38 said...

tabik larrr.....
beranie minx maap....
ok larr 2....
drp buaya2 kat luar yg len....
still ngn perangai dorang lg...
tahniah....
sbb dah berjaya ubah diri...

amarsyaufi said...

hehehe.....thanks!!!walaupun anda merupakan yang ketujuh!!hahaha..btw..sorry yer "akak"

shima said...

kecian apabila membaca coretan anda..
tp mcm ada nme yg ad t'tinggal..
mne nme NABILA??
huhuhu

amarsyaufi said...

aiii..kau cuber perhatikan yang number 12 tuh!!itulah bekas jiran kesayangan kau..dan bekas kesayangan aku..haha..oppsss..

senget nureyza said...

knai sgt nama no 18 tuh .. wow .. org yg terakhir kah itu ? haha .. semoga bhgia ...kmi tumpang gmbira ! kihkih

hanim mazlina binti mazlan said...

sorry for the past. and already forgive u
long time ago. err rasenya aku yang bersalah.
anyway sorry. live well okeh! :D

Lusya said...

Okay ade nama Iva disitu :) heyy, lupekan hal lama. Kita kan kawan. Bercampur, right? bukan bergaul.

amarsyaufi said...

sorry..tak prasan lak komen2 yg lain uhh..hehehe..kepada yang memaafkan tuh..thanks...huhu