19 June 2011

Saya Mintak Ampun Semua!!!

TO ALL MY FESBUK'S FRENNNNNN
seperti yang sesetengah tahu...
dahulu cek slalu dok bohong...
selalu sgt edit info kat facebook..
mesti dah tahu kan ape dia!!!
YESSS...
my birthday...
Honestly,my birthday 22nd of june 1992
yurp,ini tarikh yang betol..x harap pon kalian wish..
cuma,x mahu la nanti semua ingat cek tipu lagi...
cek dah serik dah..huhuhu..
pengajarannya,JANGAN LAH MENIPU~
huhuuhu...

Sempena Birthday aku yg ke 19 nih kan..
aku teringin sesuatu..
hurm..

secret receipe???
Mcdonalds???
Saga FL???
Canon DSLR???
Handy cam???
Rumah???

ini bukan sesuatu kan..
sebanyak~haha...
x harap pon..tp kalau ade sesiapa nak bagi..
sumpah aku x menolak~
hehe..

TAPI!!

paling aku mengharapkan adalah..
UCAPAN daripada seseorang 
yg telah pergi meninggalkan ku~
dan kalau boleh,Free call ku...
aku nak bersembang dengan dia ja...
thats my wish 4 this year..



yang tahu siapa kah ini tidak perlulah mentioned2 yer...hehe









2 comments:

aten fadzil :) said...

haha , aku memang ta penah tetipu pon dengan birthday olokolok kau tu . aku ingat doh bday kau sebab tu kau jadik penghulu masok poli . haha

amarsyaufi said...

hehehehe....ni yang syg kau aten...ngeee