1 June 2011

Saya Pernah "main" dengan WANITA

TAJUK SAHAJA DAH PANAS
yeah..aku ngaku..aku pernah main ngan perempuan!!!
main chess,sahiba,saidina..
n dulu2,sukaneka,badminton..kadang2 futsall
haha...jangan hanya melihat pada tajuk keyh~
hahaha,
aku sekadar menumpang populariti seorang remaja yang berusia
14 TAHUN!!!!

(disebabkan page dier ramai org ngah memperkatakan pasal gurl nih,aku sempat promote lagu aku..hahahahahaha)

Niatku bukan untuk memburukkan dia,
cuma,pengajaran untuk sesiapa yg mempunyai blog..
jangan la sesekali wat macam gurl nih..

pesanankhas~fahami betul betul ape itu "MARUAH"

3 comments:

aten fadzil :) said...

macam tambi kot . penah buat then buat knytaan bout maruah diri . macam ape je . aku forteen yo mak lap kan ingus agi kot .. gilalah pmpuan ni . haha !

amarsyaufi said...

haha.aten2..aku 14 tahun rempit kot..haha..rempit basikal lah tapi!!

Syamim Merzuki said...

asal aku nk bkak blog dia dh xwujud???