13 December 2011

Aku Kembali

Aku KEMBALI??
kembali what??Kat radio pon ada macam2 tajuk lagu yg menggunakan perkataan kembali..
contohnya kembali pulang,kembali senyum..kembalilah oh kembalilah..haha,ade ker?
Kembali yang aku nak cerita kat sini adalah aku cuba meng"kembali"kan diri aku dalam dunia Blogging nih..yeah,aku rase tercabar ngan kata2 org yg komen kat ruangan chat blog aku nih...
Thanks la bagi aku semangat..huhu..last aku post bulan 8...see,ogos ke disember..haha..
banyak bulan gak la..after this,aku akan cuba menarik ramai lagi followers...supaya aku dapat buktikan kat orang2 yg kata pasal blog nih kat ruangan chat aku tuh..
Tapi hakikatnya aku x marah pon..Aku berterima kasih sangat2..


And now,aku amek keputusan untuk mengaktifkan blog ini,..Mula2,aku just  mintak pendapat member aku nih a.k.a classmates aku kat poli..ala Akmal Azmi uhh..hehe..sifu aku tuh...wakakaka.. dia la yg menghiasi wajah blog aku nih..jemput2 lah yer,gi blog dia nih..Blog Beliau ...terima kasih sesangat coz bantu aku dalam dunia It nih...hehe...so,kepada yang belum follow lagi,jemput2 lah follow..
dan,jemput lah like my fanpages ~ Amar syaufi

3 comments:

aqmalazmi said...

welcome back amar ;D

amarsyaufi said...

hehehe..tenkiu menkiu mal mal..hehehe

ShakRoil ewAnT said...

welcome back!

Jom melawat disini juga ---> http://shakroil.blogspot.com